banner

о. Бали

Остров Бали е разположен недалеч от екватора, между островите Ява и Ломбок. Привлича туриста с щедро дарена от природата красота, с мистиката на своята древна религия и култура. Наричат Бали и островът на хилядите храмове, където и до днес може да видите ред загадъчни ритуали. Растителният свят пък поразява със своето разнообразие. Растящите навсякъде водни лилии, жасмини и магнолии разнасят дивни аромати. Хиляди пътешественици се стичат на острова да съзерцават прочутите орхидеи.

За любителите на природата и приключенията има цял куп развлекателни програми: сафари със слонове, рали с бъгита, нощен поход до вулкана Батур, „разходка” по дъното на океана със скафандър, подводно гмуркане за наблюдение на коралови рифове, джип-сафари, фолклорна вечер сред завладяващия декор на балийския залез, морски круизи, посещение на крокодилова ферма и гората на маймуните, центрове на художествените занаяти, мистични храмове и шопинг в столицата Денпасар.

Изготвяме индивидуални оферти за пътувания в Бали в избрания от Вас хотел и предпочитаните дати. Можем да предложим различни типове настаняване и база изхранване. Травел Мания Плюс изготвя цялостен пакет с хотелско настаняване, трансфери и самолетни билети, влючително бизнес класа. Примерно полетно разписание с Турски авиолинии: 

15 юни 2023 София - Истанбул 21:10-22:35

16 юни 2023 Истанбул - Бали 01:50-19:15

-------

23 юни 2023 Бали - Истанбул 21:10-05:00

24 юни 2023 Истанбул - София 07:25-08:35